Събота, 15 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  03.12.2018  » Хиляди русенци дариха средства в концерта за Виктория

  Над 23 000 лева бяха събрани по време на благотворителния концерт в памет на Виктория Маринова, проведен снощи в зала „Арена Монбат“. Близо четири часа около 3000 русенци, заедно с част от най-добрите естрадни изпълнители на България, станаха съпричастни на каузата на фондация „Направи добро за непознат“. Точната сума ще стане ясна след преброяването на средствата от закупените сертификати от други градове.


  На сцената излязоха ПоПоКАТЕ5Л , Георги Христов, Пресияна и Мирела, Емануела, Сунай Чалъков, Хилда Казасян, Орлин Павлов, Дивна, DEEP ZONE Project, Теди и Силвия Кацарови, Дивна, Дичо, Крисия, Руслан Мъйнов, Боряна Баташова. Всички в залата приеха като свое вътрешно убеждение, че доброто винаги побеждава, че „да вършиш добри дела е и трябва да бъде заразно“. И че с малки и големи парченца надежда може да се сглоби целия пъзел на доброто и да се затвори веригата на съпричастието. Че това е така, показаха стотиците светлини от телефоните на зрителите, които осветиха залата по време на последната песен – „Звезда“, в изпълнение на Крисия.

  Зад кулисите спонтанно се роди и една идея – Крайбрежната алея да носи името на Виктория Маринова. Самата алея вече е напълно достъпна и по-безопасна в късните часове на деня, благодарение на 50-те осветителни стълба с 24-часово видео-наблюдение, които фондация Направи добро за непознат“ вече монтира, а записите от камерите се излъчват директно в звено КООРС“ на община Русе.

  Председателят на фондацията Свилен Максимов обяви, че благодарение да регистъра на даренията, който фондацията прави, чрез кода на сертификата за дарение всеки ще може да види точно за каква кауза е била изразходвана дарената от него сума.

  Фондация "Направи добро за непознат" е създадена през месец октомври, 2018 година в памет на Виктория Маринова, за да продължи мисията и целите, в които вярваше тя - а именно да зарази колкото се може повече хора да правят добри, безкористни дела за други, непознати хора, които имат нужда от помощ.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »