Вторник, 25 Февруари 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.03.2019  » Евгения Явашева: Най-често съм спортно-елегантна


  С настъпването на пролетта, Mall Rousse поставя началото на една цветна симбиоза с талантливата актриса Евгения Явашева, която ще виждате като негово рекламно лице! Богатството на актьорската й душа и цветовете на мола пресъздават емоциите и разнообразието, които могат да се открият в Mall Rousse, къде другаде! Разберете малко повече за нея от интервюто:

  1. Какъв е ежедневният ти стил на обличане?

  Замислям се как да отговоря, защото понякога ми се налага да се преоблека по няколко пъти на ден, в зависимост от това какъв ми е ангажиментът. Като цяло, гледам да ми е удобно. Най-често съм в спортно-елегантния стил .

  1. Обувки на токчета или маратонки?

  Откакто съм майка на две деца слагам обувки на ток само на сцената или на официален повод.

  1. С аксесоари или без аксесоари?

  Винаги нося обеци, те са ми слабост, колкото и да имам не ми стигат. Имам и доста шалове.

  1. Дамска чанта или раница пълна със сценарии?

  Раница! Голяма и тежка! Когато съм с дамска чанта, независимо колко малка е, успявам да напъхам в нея невероятно количество неща. Направо не знам, дали трябва да се нарича все още дамска чанта - по-скоро работни малки дисаги.

  1. Знаем, че преподаваш на деца в училище, какво биха казали, виждайки те в различните превъплъщения, като рекламно лице на Mall Rousse?

  Да, преподавам в Национално училище по изкуствата проф.Веселин Стоянови в работилничка за театър Мармалад. Децата чакат с нетърпение да видят първия билборд, както и аз. Те винаги се вълнуват за моите участия. Спомням си колко беше вълнуващо, когато аз гледах моите учители.

  1. Кои цветове изразяват най-точно твоята душевност?

  Душевността е нещо толкова богато, пъстро, променящо се, с толкова много нюанси… как мога да я определя с един-два цвята? Наистина нося всякакви цветове. През годините минах през различни периоди. Например, когато бях на 16-17 г. носех само черно. Ако някой тогава ми беше казал, че ще имам розови дънки и яке никога нямаше да повярвам.

  1. Какво откриваш в Mall Rousse за себе си?

  Най-често ходя в Mall Rousse, за да купя подарък. Може да се каже, че свързвам мола с приятели, техните деца и много усмивки. И да не забравяме Киното. Когато се роди дъщеря ми, първият път когато я оставихме на баба й беше, за да отидем на кино. Да, за мен Mall Rousse е място, където вероятността да ти се случи нещо хубаво е 99%. Този 1% е за онзи случай, в който си отделил 2 часа от графика си да напазаруваш за вкъщи, да купиш обувки на сина си, парфюм за рождения ден на приятелка и дъщеря ти да направи някоя неочаквана беля. Тогава настава паника за кратко, но после се сещам с усмивка дори и за тези моменти.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net