Петък, 21 Февруари 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  06.06.2019  » US посолството у нас обяви кампанията Силата е в теб IV

  Посолството на САЩ в София обяви началото на четвъртата фаза на кампанията „Силата е в теб“. Тя е озаглавена „Маса“ и показва четири български организации, които са жив пример, че инициативите започват от българските граждани.


  Посланик Рубин очерта историята на кампанията. „Преди почти две години ние започнахме кампания, за да привлечем внимание върху всички българи, работещи за промяната и развитието на своята страна.


  Българите активно допринасят за икономическия растеж, просперитета и стабилността на една силна България и ние виждаме това всекидневно в нашата работа. ‚Силата е в теб‘ е признание за българите, които активно работят за бъдещето на България и, надяваме се, вдъхновяват всички свои сънародници.“


  Маса е дума, означаваща едновременно вид мебел за хранене и голямо количество от нещо. Тази фаза събира представители на всички сегменти от българското общество около една маса - нещо, което се среща често – приятели или семейства, събрани около масата, споделят мисли и обсъждат различни въпроси. Герои в новата фаза са тези, които стават от масата и започват да действат.“


  Четирите инициативи, които Посолството на САЩ е избрало за тази фаза са:

  Заедно в час – организация, която изпраща учители в онези класни стаи, където те са най-нужни, като по този начин предоставя качествено образование за всяко българско дете.

  Гражданите.bg – дава възможност на гражданите директно да информират институциите за нуждите на своите градове, села и квартали в цялата страна.

  TimeHeroes.bg – свързва 54 000 доброволци в България с над 700 организации, ангажирани с 1800 каузи.

  Резиденция Баба – праща млади българи за един месец в отдалечени села, където младежите помагат на местните жители, а възрастните им домакини им предават българските традиции.

  Може да намерите повече за Силата е в теб във Фейсбук и Туитър.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net