Сряда, 12 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  04.09.2019  » Инаут Трейд с най-големия Fullfilment склад извън София

   

  Крайдунавският град Русе се превръща в куриерската врата на България към Европа и изключително улеснява електронната търговия

  Дунав мост - реката, развитата митническа дейност и степента на развитие на транспортните услуги, са фактори, оформящи Русе като привлекателен логистичен център.

  Като вземем предвид и изключително бързите темпове, с които се развива международната онлайн търговия, е време градът да бъде разглеждан като основен бизнес фактор за B2C доставките от и към България.

  Една българска компания се възползва изключително добре от тези фактори и за първото шестмесечие на 2019 г. отново отчита ръст над средния за пазара на куриерски услуги.

  Това е Инаут Трейд ООД – изцяло български бизнес, който е специализиран в куриерското и фулфилмънт обслужване на онлайн магазини. Компанията помага на онлайн търговците да продават конкурентно на местните силни “играчи” в нови за тях пазари чрез интегрирани Pick, Pack & Ship решения на територията на Европа чрез бранда EUshipments.

  Видните на EUShipments.com услуги се разделят на две основни направления. Международна сухопътна доставка от склад на клиента до 9 държави от европейския съюз (Гърция, България, Румъния, Унгария, Чехия, Полша, Словения, Словакия и Хърватия) и куриерски услуги от техен фулфилмънт склад до повече от 15 европейски държави в рамките от един до няколко работни дни. Товa е възможно,тъй като компанията е част от голяма европейска фулфилмънт верига.

   

  „Реално Русе е град в две държави“, казва Лора Димитрова – управляващ съдружник в компанията. „Това ни позволява да сме отлична стартова точка за B2C доставки от България към цяла ЦИЕ. Само в един конкретен ден през юли тази година от склада ни в Русе тръгнаха за доставка над 5 000 пратки, като в този брой имаше пратки за всяка една от държавите, до които доставяме.“

  Именно заради доставките от фулфилмънт склад Инаут Трейд ООД решават да инвестират отново в Русе, като разширят складовите си площи почти тройно. Така повече български онлайн магазини ще могат да се възползват от възможността някой друг да се грижи за опаковането и изпращането на техните пратки и да доставят с еднакво експресни срокове, както до Румъния, така и до България, от една страна.

  От друга, да разширят своя е-commerce бизнес зад граница, така че да са изцяло конкурентни на местните силни европейски играчи. Това е възможно само с една API интеграция между онлайн магазина и Инаут и то за всички техни поръчки.

  Новата фулфилмънт локация ще е на площ от 1300 кв. м, с офисна част от над 250 кв. м. В нея ще се премести текущата дейност на Инаут Трейд ООД, заедно с 25-те служителя, но ще даде възможност за нарастване на броя заети в Инаут Трейд ООД лица на до 60 човека.

  Складът ще се намира на  бул. Липник 106 и е само на 5 минути шофиране от румънската граница, което дава възможност за обработване на пратки до късно следобед и въпреки това, те да тръгват за доставка на същия ден, в който е влязла поръчката в онлайн магазина на клиента.

   

  Потърсихме Светлозар Димитров – един от създателите на Инаут Трейд ООД, да сподели повече за решението да инвестират толкова голям допълнителен за компанията ресурс в отварянето на най-големия фулфилмънт склад в България, извън София:

  “В последните няколко години не спираме да ивестираме труд и средства, така че да предоставим на онлайн търговците едно-единствено интегрирано решение. Такова, което не само да генерира товарителници, но и да дава винаги актуална инфромация за всяка пратка и наложен платеж, такова, което да създава нужните отчети и справки.

  Днес то се предлага безплатно на клиентите ни, като им дава възможност да работят вече с над 20 куриерски компании. Само в България техният брой е 4. На база това, онлайн магазинът може да даде на клиентите си 10 различни начина на доставка. От доставка до АПС, през офис и доставка до адрес и то, базирайки се на предпочитан от клиента на магазина куриер.

  Само така електронният търговец получава всички най-добри опции за доставка в обслужваните от нас държави на справедлива цена за вътрешнонационална куриерска услуга и то на база един инвестиционен акт, респективно и с една-единствена API интеграция.

  Идеологията на Инаут Трейд ООД, която е в основата на новия ни бранд EUshipments, е всеки клиент да инвестира минимално административно време в обработването на поръчки и пратки и така да развива своя бизнес, а това е възможно, само ако работи с един опитен и доверен партньор, който покрива всичко - от опаковането на поръчките до изплащането на инкасираните от наложени платежи суми.

  Ние избрахме да работим много усилено, адаптирайки услугите си по модела на работа на онлайн бизнеса на нашите клиенти. Тази идеология прерасна в компания с наложен стандарт, помагаща на своите клиенти да разширят бизнеса си и така, вече почти десетилетие, доставяме техните пратки между държавите от Европейския съюз и продължаваме да наблюдаваме ефективен ръст за поредна година.

  Това оправда и бизнес решението ни да инвестираме и да се разрастваме, защото броят пратки и доволни клиенти растат ежедневно и виждаме, че пазарът се нуждае от нашите услуги и електронните търговци ни се доверяват все по-често.”

  profit.bg

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »