Събота, 8 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.09.2019  » MISSIA23 откри новия сезон с фокус върху фотографията

  Първото креатех споделено пространство в София MISSIA23 откри новия есенен сезон със специално събитие в сградата си в сърцето на София на улица Мизия 23. Откриващото събитие събра представители на бизнес и креативната индустрии в България, както и представители на много български медии.


  На събитието беше представена богатата програма на MISSIA23 за следващото тримесечие, като за всеки месец са предвидени събития от различни тематични области. Акцентът ще бъде поставен върху различни уъркшопи, дискусионни панели, изложби и прожекции. През октомври в центъра на вниманието ще попадне фотографията, през ноември дизайнът, а през декември фокусът ще бъде върху архитектурата. Организаторите обявиха, че на всяко 23-то число от месеца ще събират съмишлениците на MISSIA23 на специални нетуъркинг коктейлни събития.


  „Вече живеем в годините, които ще бъдат решаващи за това как ще изглежда следващата индустриална революция и професиите на бъдещето. Под бъдеще не визираме нещо, което ще става след 100 или 200 години, а открития, които ще се случват в рамките на следващите 10 до 20 години. Някои казват, че даже вече живеем в това време. Напредващата роботизация и дигитализация на обществото оформят една икономическа рамка, в която креативните индустрии, чиито краен продукт са емоциите и изживяванията на хората, ще заемат все по-централно място“, споделя Геновева Христова-Мъри, съосновател на MISSIA23 заедно с Анелия Касабова.

  MISSIA23 събира под своя покрив редица български и международни компании и организации - прогресивната българска компания в мебелната индустрия Ligna Group, организацията подкрепяваща завръщането на българите с опит и образование от чужбина Тук-там, студиото за бизнес иновации и организационна трансформация Launch Labs, фондацията в подкрепа на социалното предприемачество в България Reach for Change, Българо-британската бизнес асоциация (BBBA), екипът на българското издание на списание Forbes и българският екип на Idea Academy на Антъни Христов, арт директор на PIXAR за анимационните хитове Wall-E, Finding Nemo и The Incredibles 2.

  MISSIA23 е мултифункционално пространство, даващо възможност на професионалисти от креативната и тех индустрията да работят заедно, за да разкрият пълния си потенциал и да открият нови бизнес възможности. Хъбът се простира на площ от 2 000 кв. м. и е разположен на 4 етажа – с общо 30 самостоятелни места за работа, 3 зали за организиране на събития с общ капацитет до 130 места. Предстои откриването и на специално оборудван звукозаписно студио, в което освен музика ще могат да бъдат записвани и подкастове.

  Повече за предстоящите събития в MISSIA23 можете да научите в официалната фейсбук страница на хъба.

   АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »