Понеделник, 25 Май 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.10.2019  » Пенчо Милков: Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем

  платена форма

  “През последния един месец вашата енергия ме изпълни с решителност. Тя ми даде сили да проправям път през препятствията в името на една кауза: Русе”, с тези думи се обърна към граждани, поддръжници и симпатизанти кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков, издигнат от местна коалиция “БСП за България”.

  Със  заключителен концерт – спектакъл кандидатът за кмет на Русе Пенчо Милков и коалиционните партньори от МК “БСП за България” обявиха финала на предизборната си кампания. На спектакъла присъстваха народните представители от БСП Крум Зарков и Георги Стоилов, кандидатите от листата за общински съветници и кандидатите за кметове на малките населени места от коалицията

  “Това беше месец на десетки срещи, на запознанства с хиляди хора; месец, в който се сменяха много емоции, защото разговорите с вас не бяха лесни. Видях много хора, които са загубили надежда да се борят и такива, които никога не са влизали в битка, но всички те искаха едно – копнееха за промяна”, сподели Милков с аудиторията.


  Социалистът подчерта, че подкрепата на съгражданите му е най-точният знак, че се движи по верния път, но успоредно с нея е трябвало да се бори и с много непочтени атаки. Привидно позитивната кампания на повърхността, се е оказала омърсена от стремежа да се удари конкурента на всяка цена. Русенци обаче не могат да бъдат подведени, смята Милков. Те знаят, че промяната, за която се борят той и поддръжниците му изисква достойнство, принципи и уважение към хората.

  “Моята кауза е Русе, а принципите ми на работа са прости, но категорични – единение, компетентност, прозрачност и почтеност. Именно тази стабилна основа плаши онези, които надигнаха черната вълна срещу нас. Нуждата от промяна е не просто видима, тя се усеща с всяка глътка русенски въздух. Време е за категорични действия”, призова Милков жителите на Русе.

  “Радвам се, че в тази битка не съм сам. Гордея се с хората от листата на коалицията ни за общински съветници. Те са компетентни, смели, дръзновени и енергични, обединени от желанието си да се грижат за Русе. Затова бъдете смели в избора си. Не се поддавайте на натиск и манипулации. Знайте, че в момент на избор гласът на всеки  - млад или стар, богат или беден – има еднаква тежест. На 27-ми октомври подкрепете мен и листата за общински съветници на местна коалиция “БСП за България” с номер 71 в интегралната бюлетина. Дайте шанс на промяната, за която всички копнеем, защото обичаме Русе.”

  С бурни аплодисменти присъстващите засвидетелстваха подкрепата си към Пенчо Милков и скандираха “Победа!”. Концертът продължи с изпълнения на певчески и танцови школи от Русе.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »