Петък, 14 Август 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  07.11.2019  » Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе


  Най-голямото безплатно събитие за бъдещи и настоящи майки и татковци – Академия за родители за пръв път ще гостува в Русе. Срещата е в хотел Рига на 23 ноември(събота) от 10 до 16:00 часа. Форумът събира на едно място 8 лектори, повече от 20 организации и 10 специалисти за безплатни консултации. Най-добрите експерти от страната ще съветват родителите по въпроси, свързани с бременност и раждане, детско здраве и възпитание.

  По време на цялата лекционна част ще се дискутират важни въпроси, свързани с подготовка за раждане и грижи за бебето, здраве и възпитание. Диди Върбанова от Училище „Родители“ – Русе ще разкаже коя е най-добрата подготовка за раждане. Д-р Янко Янков – ръководител на тъканна банка за съхранение на стволови клетки „Селена целс“ ще говори по темата как да се погрижим за семейството си с помощта на стволови клетки.

  Доц. д-р Рада Маркова ще даде ценни съвети за справяне с болката и температурата при децата в домашни условия, а Деси Бетова ще разкрие отговорите на най-често задаваните въпроси за това, какво да очакваме през първите седмици с бебето у дома.

  Бъдещи и настоящи родители ще могат да се включат в обсъждането на въпроси за
  дисциплината, която окрилява и дисциплината, която работи. Партньорите от NN ще представят интересната тема „Финансово планиране за успешно семейство“. След всяка лекция е предвидено време за въпроси и кратка дискусия.
  В специализираните кътове на нашите приятели и партньори от
  NN България, НАПК, Училище по първа помощ, Асоциация Родители, Селена Целс, Трениране на успешни родители, Афродита МЦ – Стволови клетки и Ин витро, Училище „Родители“ – Русе и други, по време на цялото събитие всеки желаещ ще може да получи безплатна консултация.

  Каузата на Академия за родители е да предоставя актуална, обективна и експертна информация за здравето, възпитанието и образованието на децата.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »