Събота, 2 Март 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  01.12.2023  » 7 купи, 15 медала и грамоти за русенци в преглед по лична защита
  Национален преглед по полицейска лична защита /ПЛЗ/ и Републиканското първенство по карате за служители на МВР се проведоха вчера в спортната зала на Академията на МВР в гр. София. Проявата е била официално открита от заместник-ректорът на висшето училище на МВР комисар доц. д-р Симо Михов.  Организатор на събитието е Спортна асоциация – МВР. В съревнованията са участвали отбори от всички подразделения на МВР в страната, а Областната дирекция на МВР в Русе представиха състезателите и полицейски служители: Станислав Георгиев, Теодор Иванов, Сашо Петров, Светослав Бодуров, Георги Петракиев, Димитър Димитров, с водач и треньор Станислав Станчев - главен инструктор по Полицейска лична защита в ОДМВР-Русе.

  В съдийството по ПЛЗ на шампионата участва и Милен Атанасов от ОДМВР – Русе.

  ✔ КЛАСИРАНЕ:

  В СЪСТЕЗАНИЯТА ПО ПОЛИЦЕЙСКА ЛИЧНА ЗАЩИТА  Русе участва с два отбора, които след оспорваните битки елиминираха останалите и се оказаха на финал един срещу друг. В крайна сметка отбор „Русе-2“ в състав Станислав Георгиев и Теодор Иванов взе превес и завоюва шампионската титла, а  отбор „Русе-1“ в състав Сашо Петров и Светослав Бодуров е втори.

  КАРАТЕ

  В „Ката мъже“  - Светослав Бодуров се е качил на Първо място в стълбицата

  Карате-кумите:

  ▶         в категория до 75 кг. Сашо Петров е втори, а Станислав Георгиев е трети

  ▶        в категория до 84 кг. Георги Петракиев е спечелил трето място

  ▶        в категория +84 кг Светослав Бодуров също е на трето място

  В отборното класиране в състезанията по карате двата отбора на ОДМВР – Русе са спечелили трети места:  „Карате Русе- 1“ в състав Георги Петракиев, Светослав Бодуров и Сашо Петров ;  „Карате Русе- 2“ в състав Теодор Иванов, Станислав Георгиев и Димитър Димитров.

  Всички те се завръщат със 7 купи, 15 медала и грамоти.

  Официални гости на състезанието са били доайените в бойните спортове Стоян Саладинов – дългогодишен инструктор в СОБТ, Русалин Русалинов – президент на Българската Национална Федерация Карате и Стоян Ангелов – дългогодишен преподавател в АМВР, които са били удостоени с благодарствени плакети за принос към полицейския спорт.
  АРЕНА
  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »