Понеделник, 24 Юни 2024
 • Арена Радио
 • Новини
 • НА АРЕНАТА
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  27.03.2023  » Април ще бъде вълшебен за 4 зодии

  Вече сме в април. Астролозите казват, че той крие фантастични изненади за някои представители на зодиака. Ето какво още споделят те:

  Овен

  През април ще имате възможност да изпъкнете, скъпи Овни, пише в. Струма. Ако досега ви се е налагало да стоите в сянката на чужди успехи и да се чувствате недооценени, това време е към края си. През април ще се радвате не само на постижения, но и на подобаващи отзиви за вашите успехи. Ще се намерите най-накрая на мястото, на което заслужавате да бъдете и за което се борите от дълго време насам.

  В любовен план нещата също ще са динамични. Ще провокирате реакции в различни хора, които ще бъдат силно привлечени от вашата личност. Вие ще сте човекът, който ще реши с кого и кога иска да бъде, а другите просто ще трябва да се съобразят с решението ви.

  В средата на месеца ви очаква експлозия от чувства и емоции. Насладете им се!

  За неомъжените дами от тази зодия има голям шанс да получат признание в любов и дори годежен пръстен. Романтиката ще е навсякъде около вас, независимо дали сте обвързани или не.

  Във финансово отношение делата ви ще са стабилни, възможни са дори по-големи приходи от очакваното. Месецът ще бъде пълен с приятни изненади и настроението ви ще бъде позитивно през повечето време.

  Важни дати през април: 6, 8, 21, 28, 30.

  Везни

  През новия месец ще изпитате голямо облекчение, Везни. Важен проект за вас, може да е професионален или личен, но при всички положения е проект, над който работите от много време и предстои да бъде финализиран. Очаквайте успехи през този месец и най-вече в посока на завършване на дела, които ви занимават от дълго време и може би дори сте били на ръба да се откажете от тях. Недейте, техният финал е близо и ще бъде по-добър от вашите представи.

  Важно е да обърнете внимание на здравето си през този месец и да не го неглижирате.

  В романтичен план ще се чувствате много добре с партньора си, ще преживеете силни емоции и ще сте в хармония. Възможно е любимият човек да ви изненада приятно и това ще ви зареди с много енергия.

  Необвързаните ще имат възможност да се запознаят с нови хора и не е изключено да преживеят силна емоция в любовен план.

  Важни дати: 6, 8, 15, 22, 28.

  Скорпион

  Скъпи Скорпиони, очертава се чудесен период за вас, особено в любовен аспект. Време е да обърнете внимание на хората, които обичате и най-вече на вашата половинка. Ако през последните месеци сте били отдадени предимно на работата, сега е моментът да насочите вниманието към любимия човек и да му се посветите. Той/тя го чака с нетърпение и заедно ви очакват прекрасни мигове.

  Във финансов план ситуацията ще е стабилна и подходяща да започнете да спестявате, ако все още не го правите.

  Енергията ви през целия месец ще е прекрасна и ще се чувствате в отлична форма. Ще намерите нови начини да релаксирате и да се отпускате след изморителния ден. Насладете им се със сърце и душа.

  Важни дати: 7, 11, 18, 20, 23.

  Водолей

  За Водолеите месецът също се очертава да е обещаващ и позитивен. Ще имате време за пълноценна почивка, за каквато жадувате отдавна. Насладете ѝ се и не подценявайте важността на добрата почивка. Така ще имате възможност да презаредите батериите, да отпуснете ума и тялото и да се подготвите за новите предизвикателства.

  За част от представителите на зодията са възможни пътувания, които ще ги зарадват с вълнуващи преживявания.

  Периодът ще е определено романтичен, не само за семейните, но и за необвързаните Водолеи. Много е възможна среща с нова, интересна личност, която ще ви провокира и влюбването не е изключено. Като цяло месецът предполага да започнете нови неща – може да е нова връзка, нова работа или страничен проект. За да ви се получи добре е важно да сте склонни на компромиси и да премисляте всички свои стъпки внимателно.

  Във финансов план месецът ще бъде силен и стабилен. Възможно е да ви зарадват допълнителни приходи, които да стабилизират бюджета ви и да увеличат спестяванията.

  Ще се чувствате заредени с много енергия и нови идеи, най-вече благодарение на пълноценната почивка, която ще си позволите. Ще усетите силен прилив на емоции и вдъхновение. Ако уловите това настроение, в следващите месеци ще ви очакват много поводи за гордост и радост.

  АРЕНА
  «  Обратно към всички текстове


 • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »