Понеделник, 22 Октомври 2018
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  23.10.2017  » Нови пет дарения получи кампанията Талант без граници

  4359 лв. са събрани в рамките на втория етап на благотворителната кампания „Талант без граници“, организирана от Фондация „Русе – град на свободния дух“ в полза на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“. Сумата е постъпила за 10 месеца от общо пет дарители. Две от даренията на стойност 1070 лв. са направени след инициативи, организирани от клуб Ротаракт Русе и клуб Интеракт Русе, с подкрепата на Фондация „Русе – град на свободния дух“.


  Припомняме, че благотворителна кампания „Талант без граници“ стартира през 2016 година с кауза обновяване на музикалните инструменти на НУИ „Проф. Веселин Стоянов“. За тази цел на 20.01.2016 г. Фондация „Русе – град на свободния дух“ разкри специална банкова сметка и организира популяризирането на кампанията.  Заедно с представители на бизнеса, Фондация „Америка за България“ и русенската общественост бяха събрани над 180 000 лв., с помощта на които беше закупен нов роял Steinwey и беше подменена механиката на съществуващия роял и още 25 пиана. Така всички заедно показахме, че талантливите деца на Русе не са сами в трудния си професионален път.

  Кампанията „Талант без граници“ продължава и през 2017 година. За да може училището да реализира отговорната си мисия, са необходими средства в размер на 146 250 лв. за поетапно закупуване на нови 15 пиана, които да заменят неподлежащите на ремонт инструменти.

  Екипът на Фондация „Русе – град на свободния дух“ застана зад каузата, воден от убеждението, че именно младите таланти са „Посланиците на Русе“ пред света и гарантира, че събраните средствата ще бъдат изразходвани по предназначение, при пълна прозрачност.

  Желаещите да дадат своя принос за подобряването на условията за развитие на музикантите от Националното училище по изкуствата, могат да дарят средства по банкова сметка:

  IBAN: BG37BPBI79211044468901

  BIC: BPBI BGSF

   "Юробанк България" АД

  За благотворителната кампания „Талант без граници“.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net