Сряда, 20 Февруари 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  12.06.2018  » Ремонт затвори следващ участък по ул. Чипровци


  Временна организация за безопасност на движението е въведена на ул. „Чипровци“ в участъка между кръговото кръстовище и ул. „Сърнена гора“. Улицата ще бъде затворена за движение в участъка пред училище „Олимпи Панов“ до 3 юли поради работа по обект „Изграждане на пешеходна зона по ул. Чипровци и благоустрояване на околните пространства между ул. „Шипка“ и ул. „Тича“.

  Движението на автомобили се осъществява, както следва:

  - В посока жп прелеза от ул. „Чипровци“ надясно по ул. „Сърнена гора“, ул. „Лозен планина“, ул. „Лисец планина“, кръговото кръстовище;

  - В посока стадион „Дунав“ от кръговото кръстовище на ул. „Чипровци“ по ул. „Димчо Дебелянов“, наляво по ул. „Сърнена гора“ до ул. „Чипровци“.

  - Автобусните линии с №4, 5, 19 и 30 се движат по същите обходни маршрути.

  Поради многобройни запитвания на граждани, от Община Русе обръщат внимание, че срокът на действие на временната организация за безопасност на движението се отнася само за отделни участъци и етапи от изпълнението на строителните обекти. При нужда той може да бъде променян, но крайният срок за изпълнение на проекта се запазва.

  От администрацията припомнят, че до 15 септември 2018 година включително, е въведена временна организация за безопасност на движението на бул. „Придунавски“, във връзка с ремонтните дейности, които се извършват за обект: „Рехабилитация и изграждане на зона за обществен отдих по крайбрежната ивица в района на ж.п. прелеза на Речна гара до ул. „Мостова“.

  Бул. „Придунавски“ е затворен за движение на МПС в участъка от ул. „Никола Палаузов“ до пл. „Свети Никола“, а улиците „Батак“, „Велико Търново“ и „Епископ Босилков“ за времето на реконструкцията са без изход. Движението на моторните превозни средства се осъществява по обходни маршрути – съседните отворени за движение улици, с повишено внимание и при стриктно спазване на поставената пътна сигнализация.

  „Полагаме всички усилия да подобрим качеството и комфорта на живот на своите съграждани, за да може градът ни да става все по-удобен и модерен”, коментира по този повод кметът Пламен Стоилов.

  АРЕНА  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net