Сряда, 20 Март 2019
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  11.07.2018  » Цената на пакета Диема екстра се увеличава на 6.99 лв
  Цената на пакета

  © Associated Press

  От 1 август цената на спортните канали в пакета "Диема екстра" ще се увеличи от 5.99 на 6.99 лева. Това стана ясно от съобщениe, коeто няколко кабелни и сателитни оператори са изпратили до своите абонати.

  От "Нова броудкастинг груп" потвърдиха пред "Дневник" за промяната. От компанията заявиха, че увеличението е продиктувано от нарастващата стойност на спортните продукти в световен мащаб. Наред с увеличението на телевизионния пакет се вдига и цената на мобилното приложение "Плей Диема Екстра", което също ще струва 6.99 лева.

  "Промяната в цените на пакетите се определя от тенденцията за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб. В програмата на пакетите са включени някои от най-ексклузивните и популярни световни спортни състезания, което предопределя високата цена за закупуване на съответните телевизионни права за излъчване в България", заявиха от компанията за "Дневник".

  "Нова броудкастинг груп" ще продължи да удовлетворява желанието на спортните фенове и ще създава, закупува и предоставя за разпространение висококачествено и разнообразно спортно съдържание в HD качество", допълват от компанията.

  Това е четвъртото увеличение в стойността на пакета, който включва "Диема спорт 1", "Диема спорт 2" и спортния лайфстал канал "Трейс спорт". "Диема екстра" стартира през 2015 г. на препоръчителна цена от 3.96 лева, след което беше увеличаван на 4.99 лв. и актуалните в момента 5.99 лв.

  Мачовете от българската Първа лига, Купата на България, английската Висша лига и френската Лига 1 са главните футболни акценти в програмата на "Диема спорт 1" и "Диема спорт 2".

  Извън футболните продукти двата канала излъчват българското волейболно първенство, Формула 1, Националната баскетболна лига (НБА), професионален бокс и др. Тази година в пакета беше и тенис турнирът на АТП в София.

  dnevnik.bg

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »
  Обяви

    Уеб дизайн Chafy.net