Вторник, 26 Май 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  05.10.2019  » Галин Григоров: Настана време за добрата промяна


  Кандидатът за кмет на Русе Галин Григоров, издигнат от местната коалиция „ВМРО- Българско национално движение(НФСБ)“ откри предизборната си кампания с концерт в салона на Операта. На представянето присъстваха и всички кандидати за общински съветници от листата на коалицията и кандидати за кметове в малки населени места.

  Първи на сцената излезе депутатът от ВМРО Искрен Веселинов, който представи кандидатурата на Григоров, като заяви: „ВМРО, патриотите в този град и НФСБ винаги сме били от хората, които сме смятали, че Русе има особено място в България и че Русе може да бъде онзи пример за икономическо, духовно и образователно развитие, както и във всяка една сфера, който да оттласне страната ни от това последно унизително място, в което се намира страната ни във всички европейски класации. Този носител на тази алтернатива в днешната битка за Русе е Галин Григоров“.


  След аплодисменти от залата, до Веселинов застана и Галин Григоров, който се обърна към хората дошли да го подкрепят с думите: „Кандидатирах се за кмет от коалицията ВМРО НФСБ, защото смятам, че настана време за добрата промяна в нашия град. Защото сме си поставили високи цели, за висок жизнен стандарт и високо качество на живот. Защото няма богата държава с бедни граждани. Няма богат и проспериращ град със хора, които нямат възможност да ползват даровете на демокрацията, да получават заслужено възнаграждение за своя труд, за своите усилия. Да знам, че това е висока цел, това са глобални въпроси и пред всеки един от нас стоят десетки малки проблеми – на инфраструктурата, екологията, транспорта, културата, с проблемите на крайните квартали и малките населени места. Затова днес ние сме тук с нашия екип. С общинските съветници от ВМРО НФСБ, с експертите в своите области. С тези хора текущите проблеми ще бъдат решени и всеки от нас няма да забрави голямата цел, която ще постигнем – обединени заедно да живеем в един по-добър град и за едно по-добро бъдеще за децата ни".

  След словото на Григоров, водачът на листата за общински съветници Иво Пазарджиев обяви имената на всички кандидати за съветници и кандидатурите за кметове на някои населени места от общината.  Началото на предизборната кампания бе поставено с оперен концерт на Солистите и смесения хор на Държавна опера- Русе с диригент Стелияна Димитрова – Хернани. Програмата започна със „Селска чест“ от Маскани и завърши с „Наздравица“ от операта „Травиата“ на Верди.

  КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

  АРЕНА

   

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »