Понеделник, 26 Октомври 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  20.08.2020  » Да построим своя мечтан залог със съветите на Nostrabet


  Все повече запалянковци и фенове на хазартната индустрия откриват едно ново предложение, което има за цел да даде пълната свобода в спортните залози. Добре знаем, че в основата на този вид услуги е именно забавлението. Реномираните букмейкъри вече могат да се похвалят и с услугата за създаването на собствен залог.

  Макар и повечето прогнози да присъстват като възможен изход на една среща, дори професионалистите са склонни да пропуснат някои подробности, следователно играчите могат спокойно да предложат още една прогноза и по този начин да доставят още повече емоция в следващите 90 минути. Разбира се, създаването на залог не е ограничено само с футбол, но пък именно този спорт е най-популярен за разнообразни обрати и ще разгледаме него като пример.

  1. Преди да започнем със създаването на залог е редно да знаем, че такива могат да се правят преди старта на футболната среща. Все пак е необходимо техническо време, а и по време на футболните срещи залози се приемат в секцията "На живо", която също присъства при букмейкърите.

  2. Изборът за създаване на залог често се ограничава до шест прогнози преди срещата, а и в повечето случаи не са необходими повече, все пак говорим за забавление, а не за пророкуване. След избора на желаната среща е редно да обърнем внимание и на възможностите.

  3. Един играч може да избере краен резултат до края на първото полувреме или до края на срещата. Достъпна е и опцията, че и двата отбора ще отбележат гол и тук няма никакво значение за броят им. След това разбира се присъства и опцията за брой голове, кой точно играч ще отбележи попадение като тук дори може да се избере кой точно гол ще бъде по ред и колко точно ще бъдат общо головете и още много други. Една важна подробност е, че запалянкото може да изчисли броя корнери, броя раздадени картони (както общо, така и за конкретен играч) и не на последно място - дали даден отбор ще се класира в следващия кръг, а защо не и да не спечели целият турнир.

  4. В историята съществуват и други интересни предложения, които завинаги са останали като добър пример за абсурдни сбъднати прогнози. На световното първенство в Бразилия беше прогнозирано, че Суарес ще захапе един играч в мача с Италия. И захапка имаше, както и крупна печалба. Разбира се, подобни залози се приемат, но шансовете им са толкова нереалистични, че по-скоро се превръщат в легенди, отколкото в постоянна практика. Затова е препоръчително да се предлагат прогнози, които имат по-сериозни шансове за изпълнение.

  5. Преди да бъде направен един залог, играчът трябва много внимателно да се запознае с професионалните спортни прогнози, точно тези, които се пишат от хора, които отдавна следят спортния свят, а не от неизвестни разбирачи. Освен това трябва да обърнем внимание и на самата предлагана платформа, която често подсказва кои са най-актуалните предложения за футболна среща. В онлайн платформата на bet365 можем да открием добре структурирана система с най-актуалните предложения, особено ако имаме нужда от повече ориентири. Колкото по-добре е запознат един играч, толкова по-сериозни са шансовете му за успех. Следователно не трябва да игнорираме познанията на хората, които имат най-точна представа за пулса на играта и са станали свидетели на не една изненада в спорта.

  6. Често сред сериозните съвети ще открием и предложението да се правят залози само на сигурни мачове. Примерите за такива винаги ще бъдат обвързани със срещата между по-силен и по-слаб отбор. Тази формула не винаги гарантира необходимия успех. Ако разгледаме статистиката в европейските турнири, можем с изненада да установим колко силни отбори са били съсечени от потенциалните и очаквано по-слаби тимове.

  7. Важното е да обърнем внимание на една много интересна подробност при избора на голмайстор. В случай, че мениджърът реши да не използва конкретният номиниран нападател, букмейкърът обикновено връща направения залог, защото никой не може да предскаже в какво отношение или състояние е определен футболист. Така никой не губи спрямо мениджърските решения.

  8. Препоръчително е да се запомни, че по-често оставаме без опцията за кеш-аут на залог, поради простата причина, че щом за същият един играч е имал правилното предчувствие, той трябва да бъде сигурен и да вярва в същия залог. И отново това ни води към добрата стара статистика, медийните канали и дори социалните мрежи, където можем да попаднем на любопитна и полезна информация за предстоящата среща.

  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА • всички интервюта  »