Събота, 31 Октомври 2020
 • Арена Радио
 • Новини
 • Новини
 • Програмата
  Online radio Arena
  Изтегли Winamp


 • Главно меню
 • Онлайн TV (Начало)
  За нас
  Нашите продукти
  Контакти
  Да правим филм в Русе
  Арт
  Реклама
  Връзки
  Приятели

  всички новини  »
  Изпрати своята новина  »
  RSS новини
  25.09.2020  » Общо събрание и нетуъркинг между български и румънски компании  Общото събрание на членовете на Българо-румънска палата ще се състои на 29 септември 2020 г. от 14:00 часа в гр. Русе, хотел „Теодора Палас“. Освен официалната част ще има и българо-румънски нетуъркинг, който ще се провежда както на място в залата, така и онлайн.

  По време на Общото събрание Управителният съвет на БРТПП ще направи отчет за дейността през последната година, ще бъде приет Годишният финансов отчет за 2019 г. и ще бъдат представени новите компании, присъединили се към Палатата. Официален гост ще бъде ръководителят на Службата по търговско-икономически въпроси към Посолството на България в Букурещ г-н Ивайло Маринов.

  След Общото събрание, в 15:30 часа, започва нетуъркинг сесия, в която компании от двете съседни държави ще се срещнат на място в Русе и във виртуалното пространство. Съорганизатори заедно с Българо-румънска палата са СТИВ Румъния и търговските камари в Долж, Прахова, Констанца и Арад. Целта е всички фирми, независимо къде в България или Румъния се намират, да се присъединят към събитието и да открият потенциални бизнес партньори. Към момента повече от 80 компании от различни икономически сектори са се регистрирали за участие.

  Румънски фирми, специализирани в дистрибуцията на бързооборотни стоки, индустриални консумативи, производители на млечни продукти, винарни, мебелни фирми, електронни магазини са сред регистрираните участници. От българска страна са заявили участие производители на текстил и стоки за бита, на мотокари, стоманени тръби, земеделски производители, спедиторски компании, рекламни и комуникационни агенции и др. Списъкът се обновява в реално време и е достъпен тук.
  Участието в нетуъркинг сесията е напълно безплатно, но е необходима предварителна регистрация.

  Работният език на дискусиите ще бъде английски.
  АРЕНА

  «  Обратно към новините • АНКЕТА
 • НА АРЕНАТА


 •    30.10.2020 - КИНОПРОГРАМА Cinema City Русе
  30 октомври и 5 ноември

  всички интервюта  »